Keltisk Svetthydda, Eskilstuna

Tilla Vi 6 March

När stressen stiger i mitt liv som en tsunami. När jag ska vara klok, vis, snygg, framgångsrik och allting är bara för mycket. När världen skakar och jag vet inte vart jag ska ta vägen, hör jag hennes röst. En trumslag som pulserar genom jorden, ett hjärtslag från urtiden. Jag krypar in i hyddan, in i mörkrets famn. Överlämnar mig själv och återigen berörs av magin, vandrar djupare in i mysteriet.
 
Kanske du också hör hennes röst, känner hjärtslag som kallar på dig. Välkommen till elden, välkommen till mörkret, välkommen till svetthyddan.
 
Ni är varmt välkomna till att delta i denna gamla ceremoni.
 
Den keltiska svetthyddan har funnits i över 2000 år och har i generationer givits vidare till att den idag finns tillgänglig i vår tid. Den är skapt för mentalt, känslomässig och fysisk healing. Samt för spirituell guidning. Ceremonin är en ritual av död och återfödelse. I keltiska traditionen anser man att all rädsla grundar sig i rädslan för döden. När vi är ovetande eller förnekar den rädslan så uppstår det olika mönster och försvars tekniker inom oss som i sig sedan skapar problem i våra liv.
 
Men om vi medvetet går mot den konstanta närvaron av döden och släpper vår rädsla för den så skapas plats och frihet. Vi kan leva mer i nuet och göra det med livet som vi egentligen drömmer om på djupet.
 
I svetthyddan kommer du att guidas igenom olika skyddslager vi skapat kring rädslan för döden. I den resan kan vi läka trauman, släppa taget om beteende mönster, uppnå insikter och lämna ceremonin med ett öppet hjärta och med nya synsätt på oss själva och livet.
 
Du kan delta som nybörjare och erfaren.
 
Om svetthydde ledaren :

Tim Jago har arbetat med svetthyddan i över 30 år. Han reser runt hela norden och håller ceremonier och reatrets. Han arbetar med privata klienter, på festivaler, med olika events och evenemang. Han har även studenter som lär upp inom svetthyddan och lever själv med svetthyddans väg dagligen.
 
Plats: Brännkärret 3, 635 20 Eskilstuna

Datum och tid: 6 Mars 2022 11,00-19,00

Pris : 600 kr

Anmälan : swedishfoxromsing@gmail.com
 
Vid frågor kontakta Rebecka via e-post ovan eller via telefon 0790138628

Hjärtligt välkomna

Mvh Rebecka och Tim